Türkiye ye hoş bulduk …

2019 a kadar Türkiye ye 2 milyar TL yatırımla 50 mağaza açmayı planlayan Avusturyalı yapı marketi bauMax ın hedefinde kadınlar var.

 

ISI TOPRAKTAN

Uzun yıllardır enerji tasarrufu konusunda da çalışmalar yürüten bauMax, her bauMax marketinde tasarruflu aydınlatma kullanıyor ve yeni marketlerin konumlandırılacağı alanlarda ALTERNATİF ENERJİ  kaynakları arayışına gidiyor. Bu bağlamda birçok bauMax marketinde topraktan ısı elde etme sistemi kullanılıyor. Bu sistem sayesinde her markette CO2 (karbondioksit) atığı yüzde 75 oranında düşürülebiliyor. Tasarruflu aydınlatma sayesinde ise yüzde 30 enerji tasarruf ediliyor.

www.sabah.com.tr / 03 Mart 2010

-.-

bauMax hakkında

bauMax, "kendin yap" (do it yourself) konseptinin geniş kitleler tarafından benimsenmesinde öncü olmuştur. Hizmet verdiği yapı, evim, bahçem ve teknik alanlarında sürekli gelişim ve ilerlemeye önem vermekte olup, bulunduğu ülkelerde pazar liderliğini hedeflemektedir.

Essl Sosyal Sorumluluk Ödülü

2007 yılında Martin ve Gerda Essl „Essl Sosyal Sorumluluk Ödülü“nü uluslararası olarak hayata geçirmişlerdir. 2008 yılından itibaren yıllık olarak 1.000.000 Euro, teşvike değer, etkin ve yol gösterici projelere ayırılmaktadır. www.baumax.com/tr - Mart 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR