Baymak, bayileriyle İstanbul da buluştu

Baymak, Türkiye nin dört bir yanından gelen bayileriyle Tuzla Tepeören fabrikasında bir araya geldi. 

 

44 yıllık geçmişi ile kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman ileri teknoloji ile üretim yapan Baymak, Türkiye nin dört bir yanından gelen bayileriyle Tuzla Tepeören fabrikasında bir araya geldi.

 

Baymak ın bayileriyle görüş alışverişinde bulunduğu ve durum değerlendirmesi yaptığı etkinlikte bayiler aynı zamanda Avrupa nın en gelişmiş ve modern üretim tesislerine sahip Baymak ın üretim, planlama, sevkiyat, AR-GE gibi tüm departmanlarını ve işleyişlerini yakından izleme imkânı buldular.

 

30 milyon dolarlık Ar-Ge ve Pazarlama yatırımı ile sadece Türkiye nin değil Avrupa nın en önemli ALTERNATİF ENERJİ kaynakları teknoloji merkezlerinden biri olan Baymak ın yeni üretim hatlarını inceleyen Baymak Bayileri aynı zamanda boyler-emaye kaplama tesislerini ve bugüne kadar yapılan yatırımları yerinde görme imkanı buldular.

 

Baymak ürünlerinin yarı mamül hallerini ve test ortamını Baymak ürün müdürlerinden dinleyen Baymak bayileri, Sodex fuarında da yeni ve var olan ürünleri Baymak standında incelediler ve ürünlerle ilgili bilgi aldılar.

 

Baymak bayilerinin Baymak üretim tesisini ziyaretiyle ilgili olarak Baymak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan şunları söyledi "30 milyon dolarlık Ar-Ge ve Pazarlama yatırımı ile sadece Türkiye nin değil Avrupa nın en önemli ALTERNATİF ENERJİ kaynakları teknoloji merkezlerinden biri olan Baymak gücünü bayilerinden almaktadır.

 

Bayilerimizin fabrikamızı ziyaretleriyle tüm üretim süreçlerimizi yakından görerek gücümüzü işin tam kalbinde bizimle paylaşmasından dolayı mutluluk duyuyorum." www.haberler.com / 21 Mayıs 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR