Alman firmalar enerji projeleri için Renex’te

9-12 Aralık 2010’da gerçekleşecek İstanbul RENEX 2010 Fuarı çerçevesinde, 5. Alman-Türk Enerji Sempozyumu ve İkili İşbirliği Görüşmeleri düzenleniyor.

 

5. Alman-Türk Enerji Sempozyumu ile “Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Enerji Verimliliği” konulu İkili İşbirliği Görüşmeleri RENEX 2010 Fuarı çerçevesinde 9-12 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

 

NRW International’ ın projesi olan sektörel etkinlik NRW-EnergieAgentur ve Köln Sanayi ve Ticaret Odası tarafından İstanbul Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle düzenleniyor.

 

İlk kez 2009 yılında gerçekleşen RENEX Fuarı 300’ü aşkın uluslararası katılımcı firma ve 17.000’i aşkın ziyaretçi sayısına ulaşmış durumda. Fuar bu yıl da Türkiye’nin çevre, enerji ve enerji verimliliği alanlarında ne denli büyük bir potansiyele sahip olduğunu ortaya koymayı amaçlıyor.

 

Kuzey Ren Vestfalya firmaları da bu kapsamda düzenlenecek iş gezisi sayesinde Türkiye’deki enerji ve çevre teknolojileri pazarı hakkında bilgi edinmeyi amaçlıyorlar.

 

Firmalar aynı zamanda Kuzey Ren Vestfalya Enerji Sempozyumu kapsamında gerçekleştirecekleri sunumlarla firmalarının faaliyetlerini tanıtacaklar ve ertesi gün düzenlenecek İkili İşbirliği Görüşmeleri çerçevesinde yeni temaslar kurma, mevcut ilişkilerini geliştirme ve somut enerji projeleri başlatma fırsatı bulacaklar.

 

Bu yılki sempozyumun ağırlıklı konularını jeotermal enerji, güneş ve rüzgar enerjisi oluşturuyor. Bunların yanı sıra Kuzey Ren Vestfalya firmaları E-Mobility alanındaki know-how‘larını da sunacaklar. www.geleceginenerjisi.com / Kasım 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR