BMV-600S and BMV-602S

 

Hassasiyet izleme

Bir akü monitörünün temel fonksiyonu, tüketilen amper saatleri ve bir akünün şarj durumunu hesaplamaktır. Tüketilen amper saatler, aküye giren ve çıkan akımın toplanmasıyla hesaplanır. Sabit akım durumunda, bu toplam akım ile zamanın çarpımına eşittir. Sözgelimi 2 saat boyunca 10A değerinde deşarj akımı, tüketilen 20Ah’ye denk gelir. Tüm akü monitörlerimiz, hassas izleme için gereken algoritmalarla programlanmış güçlü

 

BMV 600-S: Düşük maliyetli ultra yüksek çözünürlüklü monitör

 

En yüksek çözünürlük: 500A şantlı 10mA (0,01A)

En düşük akım tüketimi: 1mA.

 

Kolay kablo tesisatı: BMV 600, 10 metre RJ 12 UTP kablo ve 2 mikro işlemcilere dayanarak çalışır.

 

Standart bilgiler ve alarmlar

Akü voltajı (V), Akü şarj/deşarj akımı (A), Tüketilen Amper-saat (Ah), Şarj durumu (%), Geçerli deşarj derecesinde geçecek zaman, Görsel ve Sesli Alarm: aşırı ve yetersiz voltaj ve/veya akü deşarjı, Programlanabilir alarm veya jeneratör marş rölesi.

 

Sigortalı akü kablosuyla birlikte sunulur. Başka bir bileşene gerek yoktur.

 

Kurulumu kolay: kare veya yuvarlak görünüm için ayrı ön parça; arka montaj için halka ve ön montaj için vidalar.

 

En geniş voltaj aralığı: 9-90 VDC, ön ölçeklendirici gerektirmez.

 

BMV 602-S: iki akü ve iletişim portu

BMV602, BMV600’ün sunduğu tüm özelliklere ek olarak, ikinci bir akünün voltajını ölçebilir ve bir iletişim portuna sahiptir.

 

VE.Net: ultimate power management and control

 

VE NET, tüm önemli ekipman ve alarmları izleyerek, sizi otomatik e-postalar, metin mesajları ve hatta sesli çağrılarla haberdar eden düşük güçlü bir ağ olan VICTRON ENERGY AĞI’nı ifade eder. Aynı şekilde, tüm yerleşik sistemlere uzaktan erişim için kablosuz bağlantısı da kullanılabilir. VE.Net güç sisteminizi en yüksek seviyede izlemek ve kontrol etmek için en yeni teknolojiyi temsil etmektedir.

 

Canbus arabirimleri

 

BMV NMEA 2000 saplama kablosu, bir BMV tarafından bilinen bilgileri, NMEA 2000 Canbus ağının beklediği biçime dönüştürür. Dolayısıyla akü bilgileri, gönderilen NMEA 2000 verilerini kabul eden diğer üreticilerin genel amaçlı göstergelerinde görüntülenebilir. Ayrıca bunu yapabilecek düzeydeki NMEA 2000 cihazları tarafından bildirilen değerler ve/veya alarm / röle durumlarıyla ilgili işlem yapılabilir.

 

Bu kablo, BMV verilerini diğer üçüncü kişi canbus ağlarına entegre etmek için de kullanılabilir.

Kaynak : Victron Energy

-.-

www.solar-bazaar.com

www.solar-pazar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR