Şebekeden bağımsız sistemler, çözümler

Elektrik şebekesi olmayan bölgelerde  Stand Alone / OFF-GRID  (Şebekeden bağımsız) sistemler güvenilir, ekonomik ve ekolojik çözümler sunar, artan enerji ve yakıt masraflarından korur ve güvensiz kamu şebekelerinden bağımsız olabilmenizi sağlar. Bunlar bütün standart ihtiyaçlar için ön mühendislik çalışmaları yapılmış çözümlerdir. Ayrıca geniş ürün yelpazemiz sayesinde her türlü müşteriye özel Off-grid sistemleri oluşturmak mümkündür.

 

Şebekeden bağımsız sistemler en ucuz enerji kaynağıdır.

Kamu şebekesine erişim olmayan alanlarda, yenilenebilir enerji veya hibrid sistemleri, şebekenin genişletilmesinden veya standart bir dizel jeneratörden çoğu kez daha ucuzdur. Şebekeden bağımsız kitlerin ön tasarımı yapıldığından, temel çözümler için özel bir mühendislik çalışması gerektirmez. Bu da sisteminizi basit ve ekonomik hale getirir.

 

Sistem tasarımı aşağıdaki konulara odaklanır:

- Yüksek güvenilirlik, özellikle uzak bölgelerde hayatidir

- Yüksek kaliteli bileşenler sayesinde düşük bakım masrafı

- Zor şartlar altında bile azami ürün ömrü

- Esneklik, gelecekteki sistemlere uyumlu ve sürdürülebilir teknoloji

 

Şebekeden bağımsız kitler, ne tip bir kullanıcı olursanız olun profesyonel biçimde tasarlanmış ve ihtiyaçlarınıza göre optimize edilmiştir. Aşağıda görebileceğiniz dört temel grup mevcuttur. Ancak bu gruplardan birine uymuyorsanız bile sorun değil. Geniş ve çok yönlü ürün yelpazemiz sayesinde sizin için özel bir sistem uyarlaması yapabiliriz.

 

Kamu:

Kırsal elektrifikasyon projeleri veya aydınlatma, soğutma, su pompası ve eğlence sistemleri gibi diğer temel ihtiyaçlar için enerji çözümleri …

 

Solar Ev Kitleri elektriğin mevcut olmadığı, güvenilir olmadığı veya pahalı olduğu uzak bölgelerde bağımsız güç kaynağı olarak mükemmel kompakt çözümlerdir. Tüm sistemler, aydınlatma, soğutma, su pompaları ve eğlence ekipmanları gibi standart gereksinimler için profesyonel olarak tasarlanır.

 

Solar Ev Kitleri, yüksek güvenilirlik, minimum bakım ve maksimum servis ömrü karakteristik özelliklere sahip standardize edilmiş sistem bileşenleri kullanmalıdır.

 

Solar Ev Kitlerinin özel faydaları:

- Basit kurulum ve kolay işletim

- Standardize edilmiş ve tüm dünyada tedarik edilen ürünler sayesinde rekabetçi fiyatlar

- Dünya genelinde istenilen miktarlarda tedarik imkanı

 

Özel:

Tipik konut veya mobil uygulama ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış enerji sistemleri …

 

Konut Kitleri tipik konut uygulamaları için mükemmel çözümdür. Tüm sistemler lambalar, su pompaları, eğlence, mutfak aletleri ve buzdolapları gibi standart yükler için profesyonel olarak tasarlanır.

 

Konut Kitleri, standart sistem bileşenleri sayesinde gelecekteki sistemlere uyumlu ve sürdürülebilir bir teknoloji sağlamalıdır. Konut Kitleri yıllarca güvenilir bir güç kaynağı sunar, bu da özellikle uzak bölgelerde hayati önem taşır.

 

Solar Konut Kitlerinin özel faydaları

- Petrol veya gaz ve artan enerji masrafları karşısında bağımsızlık

- Kolay ve elverişli işletim

- Sürdürülebilir ve emisyonsuz elektrik

 

Ticari:

Solar su pompalama sistemleri gibi verimli enerji sistemleri ….

 

Profesyonel

Telekom uygulamaları gibi profesyonel enerji ihtiyaçları için …

Profesyonel Kitler uzak noktalarda sürekli ve güvenilir güç üretimi için ideal enerji çözümleridir. Tüm sistemler, telekom ve televizyon aktarım istasyonları, izleme ve güvenlik sistemleri, aydınlatma ve sinyal sistemleri gibi uygulamaların işletimi için tasarlanmıştır. Profesyonel Kitler standardize edilmiş sistem bileşenlerinden oluşur, bu da asgari düzeyde bakım ve daha uzun servis ömrü demektir, ayrıca ilerki yıllardaki gereksinmeler doğrultusunda da çok esnektir.

 

Profesyonel Kitlerin özel faydaları

- Anahtar teslim çözümler, tasarımdan servise ve iletim yönetimine

- Güvenilir, global bir ortağın sağladığı güven

- Dizel çözümlere göre azaltılmış toplam maliyet

 

Her yerde bedava elektrik enerjisi

Şebekeden bağımsız kitini seçerken yaşadığınız bölgeyi de dikkate almalısınız. Dünyanın ve ülkemizin farklı bölgelerinde güneş enerjisinin yoğunluğu farklıdır. Bu yüzden şebekeden bağımsız kitler farklı bölgelerde kullanıldığında farklı miktarlarda enerji sağlar. Sistemin çalışacağı sezona / mevsimlere bağlı olarak da farklılıklar olacaktır.

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR