Elektrik ve aydınlatma sektörü, Lighttech’te buluştu

Uluslararası Elektrik, Aydınlatma ve Tesisat Fuarı Lighttech, kapılarını açtı. 8-11 Mart tarihlerini kapsayan fuar, aydınlatma sektörünün önde gelen aktörlerini bir araya getirdi.

 

Senexpo organizatörlüğünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, KOSGEB, TETESFED, EMO, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, AYDSİAD, İç Mimarlar Odası İstanbul Şubesi, Avize İmalatçıları ve Satıcıları Odası, İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası desteği ile tertip edilen fuar; CNR Expo Fuar Alanı’nda 1 ve 2. salonlarda devam ediyor.

 

Muhtelif ülkelerden gelen satın almacılar ile katılımcıları buluşturan ve ihracata katkıda bulunan Lighttech, elektrik, aydınlatma, led aydınlatma ve enerji bölümlerinden oluştu. Bu sene 8 bin metrekare alanda 85’i yabancı olmak üzere 200’e yakın firmanın katıldığı fuar, 25 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı.

 

Organizasyonda; şehir, meydan, yol, bahçe, havuz gibi aydınlatma sistemleri sergilendi. Bina otomasyon ve elektrik malzemeleri, dekoratif ve pratik ürünler fuarda yerini aldı.

 

Fuarda bu sene ‘Enerjide ALTERNATİF Arayışlar ve LED Aydınlatma Teknolojisi’ konulu bir seminer de verilecek. Seminere alanında uzman isimler katılacak. Bilgi ve deneyimlerin ziyaretçilerle paylaşılacağı toplantılarda, şirket sahipleri, iş adamları, dernek ile oda üyelerine yeni öneriler sunulacak. (CİHAN)

http://yurthaber.mynet.com

08.03.2012

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR