GENSED sektördeki 3.yılını bir akşam yemeğiyle kutladı

Sektörün en büyük derneği olan GENSED, kuruluşunun 3.yılını tamamlarken İhlas Fuarcılığın katkılarını da alarak üyeleriyle ve sektördeki paydaşlarıyla sinerjisini arttırmak amacıyla İstanbul’da düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED), 08 Mart 2013 Cuma günü İstanbul Baltalimanı Portaxe Restaurant’ta gerçekleştirdiği yemekte sektördeki birçok önemli ismi ağırladı. Yemekte, GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Şener Oktik ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan açılış konuşması yaptı.

 

Başkan Prof.Dr.Şener Oktik, sektöre dair önemli bilgileri misafirlerle paylaştı ve Türkiye’de güneş enerjisinden elektrik üretimini daha da ileriye götürmeyi amaçladıklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, derneğin 2009 senesinde 43 üye ile kurulduğunu bugün ise 107 üyeye ulaştığını belirterek üyelere teşekkür etti.

 

GENSED etkinliklerine devam edeceğini bildirdi.

Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek olan Güneş Enerjisi&Teknolojileri Fuarın’da GENSED Fuaye alanı F110 no’lu stantta yer alacak ve 13 Nisan Cumartesi günü saat 11:00’de Kapadokya Fuar salonunda “GENSED Lisanslı ve Lisanssız Elektrik Üretimini tartışıyor!” konulu oturumunu gerçekleştirecek.

www.guneshaber.net

31.03.2013

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR