LİSANSSIZ ELEKTRİK EĞİTİM PROGRAMI

 

Değerli Enerji Sektörü Çalışanları,

ELTEM-TEK Enerji Akademi olarak, yenilenebilir enerji alanında talep edilen konularda, ihtiyacı bir kere daha karşılayabilmek adına düzenlediğimiz ikinci eğitimimiz olan Lisanssız Elektrik Üretiminde Proje Hazırlama, Yek Mekanizması, Mahsuplaşma ve Finans Eğitimi`ni duyurmak isteriz.

 

17 Haziran 2013 tarihine kadar olan başvurularınızda %10 erken kayıt indirimi uygulanmakta olup, grup (4 kişi ve üstü) başvurularınız %20 ek indirim ile ücretlendirilir.

 

Eğitimin içeriği ve kayıt formunu ek’te bulabilirsiniz.

 

Eğitim ile ilgili diğer detaylara da www.akademi.eltemtek.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Saygılar sunar, iyi günler dileriz.

ELTEM-TEK Akademi

 

ELTEM-TEK Enerji Akademi

Gelişen teknolojiyle birlikte çağımızın vazgeçilmezi olan enerji ve onun üretimi alanında çalışmak ve bu konuda bilgi ve deneyim sahibi olmak giderek daha da önem kazanırken, enerji sektöründeki gelişimlerin ve değişimlerin hızına uyum sağlamak da birçok kişi ve şirketin zorunluluğu haline gelmiştir.

 

1983’ten bu yana enerji piyasasında istikrarlı ve başarılı şekilde varlığını sürdüren ELTEM-TEK’ in enerji sektöründeki bilgi birikimi ve deneyiminin gelecek nesillere aktarılması fikri ile yola çıkılarak kurulan ELTEM-TEK Enerji Akademi, sektörle ilgili olan herkese yenilenebilir enerji, güneş enerjisi gibi güncel konular başta olmak üzere enerji üretimi, iletimi ve dağıtımı alanında önemli ve gelişen konularda eğitimler vermeyi amaçlamaktadır.

 

Başta ELTEM-TEK olmak üzere, sektörün önde gelen şirketlerinde veya kamu kurumlarında görev almış, konusunda deneyimli ve uzman eğitimcilerimiz ile teorik bilginin yanı sıra pratiğe yönelik uygulamalarla ve eğitim materyalleri ile zenginleştirilen güncel ve yetkinlik artırıcı eğitimlerimiz ELTEM-TEK Enerji Akademimizde sizlere sunulmaya başlanmıştır.

 

İletişim için;

Adres: Ziyabey Caddesi 1419.Sokak No:14 06520 Balgat/ANKARA

Telefon: +90 312 285 13 83

Faks: +90 312 287 08 25

Email: akademi@eltemtek.com

 

Lisanssız Elektrik Eğitim Programı
Katılım Formu
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR