Teknoloji MÜSİAD fuarında buluşacak

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği`nin (MÜSİAD) her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile birlikte yürüttüğü MÜSİAD Uluslararası Fuarı`nın 15.`sinde bir ilk gerçekleşecek.

 

500 milyar dolar ihracat hedefindeki en büyük projelerin buluşacağı fuar olan MÜSİAD Uluslararası Fuarı`nda bu yıl ilk defa Savunma, Havacılık, Bilişim ve Enerji Sektörlerindeki yatırımcıların bir araya geleceği High Tech Port Projesi de hayat bulacak.

 

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, bilgi teknolojilerine verdikleri önemi artırarak `High Tech Port` konseptine bu yıl fuarda başlı başına bir hol ayırdıklarını belirtti.

 

102 ÜLKEDEN 7 BİN İŞADAMI

Bu seneki organizasyona, 102 ülkeden 7 bin yabancı iş adamının katılımını hedeflediklerini belirten Olpak, `Fuarımızı ziyaret eden iş adamları ve ziyaretçilerin memnuniyetinin yüzde 79 olarak ortaya çıkması, bu ölçekteki uluslararası etkinlikler için tatmin edicidir` dedi.

 

15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve IBF Kongresi`nin tanıtım toplantısını MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak (ortada) ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Bostan (solda) gerçekleştirdi. Toplantıda `High Tech Port Projesi` de tanıtıldı. EKONOMİ SERVİSİ

http://yenisafak.com.tr

03 HAZİRAN 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR