Koçal’dan 30 yeni proje …

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal şehrin belirli noktalarına astırdığı afişler ile 30 yeni projesini Yalovalılara tanıtıyor.

 

Daha yolun başında 30 yeni proje ile yola çıktıklarını söyleyen Başkan Koçal, Kâğıt müzesinden, Atatürk Kütüphanesine kadar birçok yeni proje ile geldiklerini belirtiyor. Afişlerde 30 projeyi tek tek sıralayan Koçal’ın önümüzdeki günlerde projeler ile ilgili olarak tek tek bilgi vereceği tahmin ediliyor.

30 yeni proje arasında şu isimler yer alıyor; Pazar Yeri Alışveriş Merkezi ve Katlı Otoparkı, Fevzi Çakmak Sosyal Spor Tesis ve Katlı Otoparkı, Gazi Osman Paşa Sosyal Yaşam Alanı, Gazi Osman Paşa Meydanı, Yalova Spor Tesisleri, Yat Limanı, Güvercin Park, Gaziosman Paşa Kapalı Yüzme Havuzu, Bağlarbaşı Spor Tesisleri, Gazipaşa Caddesi Sahil Düzenlemesi, Akasya Park, Dere Islahı ve Köprüler, Enerji evi & Zabıta Binası, Enerji kulesi, Çocuk Tiyatrosu, Paşakent Sosyal Tesisleri, Yeni Şehir Mezarlığı Alanı, 40 Metrelik Çevre Yolu, İbrahim Mütefferika Kütüphanesi, Kâğıt Müzesi, Atatürk Kütüphanesi, Yalova Kent Müzesi, Prof. Dr. Halil İnalcık Osmanlı Tarihi Araştırma Enstitüsü, Yalı Caddesi Düzenlemesi, Bad Godesberg Parkı Düzenlemesi, Ramazan Şehri, Bilişim Osb, Ulaşım Çözümleri, Temizlik Çözümleri ve Vatandaş Odaklı Yönetim.

yalovamiz.com / 25.08.2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR