Data TSP Güneş Paneli Fabrikası …

Türk ve Fransız ortaklığıyla kurulan Data Tsp, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde güneş paneli üretimi için çalışma başlattı.

 

Firmadan gönderilen yazı aşağıdadır :

Türkiye’de ilk olarak yerli üretim güneş panellerini İzmir’de imal eden firmamız, tam otomasyon sistemiyle el değmeden elektrik enerjisi üretiminde kullanılan fotovoltaik güneş panelleri için çalışma başlatmıştır. Uluslararası piyasada 20 yıldır faaliyet gösteren Fransa merkezli Datatechnic International firması ile işbirliği sonucunda kurulan DataTSP, özellikle  güneş paneli üretiminde dünyanın lider hammadde üreticilerinden Alman Q-Cell’in güneş hücrelerini ve diğer tüm hammaddelerini konusunda en kaliteli üretimleri yapan Alman ve İngiliz firmalarından, üretim hattında ise İsviçre makinelerini kullanmaktadır.

 

Firmamız proje bazlı çalışmalar için ayrıca mühendislik, tasarım, tedarik ve uygulama hizmetleri de verme konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca konut uygulamaları, güneş enerjisi santrali, kendi kendine yetebilen sistemler, otoyol ikaz ve ışıklandırma sistemleri, Sulama ve aydınlatma sistemleri için proje uygulaması yapabilme kapasitesine erişmeyi hedeflemekteyiz.

 

DataTSP Güneş Panelleri A.Ş. ’nin ilk hedefi çevreyi korumak olduğundan, üretim süresince firmamızın temel felsefesini daima ‘ doğaya saygı’ oluşturmaktadır . Daha iyi bir dünya için çevreye olan saygımızı, ALTERNATİF kaynakları daha iyi kullanarak gösterebileceğimize inanıyoruz.

www.ALTERNATURK.org / 26.12.2009

-.-

Ürünler

DATA TSP , sizin için tam sistem sağlayabilir ve projenizi hayata geçirmeniz için yardım edebilir.Ürün gamımızı 200Wp, 210Wp, 220Wp ve 230Wp fotovoltaik güneş panelleridir. Sizlere en iyi teslim tarihini sunmak ve büyük projelerinizde sizlere cevap verebilmek için üretim kapasitemizi iki katına çıkarmayı amaçlıyoruz.

 

Bilgi ve hertürlü önerileriniz için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Data TSP olarak enerji ihtiyaçlarınızı gerçekleştirmeniz için sizlere her konuda yardım edecektir.

 

Profesyonel ekibimiz her zaman yanınızda ... Mühendislerimiz sizlere en iyi soncu verebilmek için çalışamaktadır.Projenize göre, şirketimiz sizlere satış öncesi ve projenize gore mühendislik uygulama servisleri, bilgi aktarımı, eğitim ve yönlendirme çalışmaları sağlayabilmektedir.

 

Hedefimiz sizlere kaliteli ürün ve hizmet sunmaktır. Panellerimiz üretim sürecinden once ve sonra kotrol edilir ve güneş panellerimize 5 yıl mekanik olarak, 25 yıl %80 verimle çalışma garantisi verilmektedir.

 

Yıllık üretim kapasitemiz 22MWc’dir. Projelerinizi gerçekleştirmek ve temiz enerji üreterek dünyaya katkıda bulunmak bizim için önemlidir.

www.datatsp.com / Aralık 2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR