Belirli bir alandaki güneşlenme miktarını ölçmek amacıyla üretilen SunEye210 cihazı pratik kullanım özellikleriyle güneş paneli kurulacak alanların belirlenmesinde ve güneş verimi yüksek binaların konumlandırılmasında görev yapıyor.

 

1.995 dolar fiyatla Satılan SunEye 210 un ilk üretiliş amacı mimarisini güneşi en iyi şekilde ayarlamak görebilecek olarak belirlenmiş. Cihaz bununla beraber güneş paneli kurulacak alanların belirlenmesinde de kullanılmaya başlanmış.

 

Yüksek çözünürlüklü ekranı ve dokunmatik kalemiyle elde pratik kullanımlı SunEye nin en önemli özelliği de özel bazı şartların ne kadar enerji kaybına neden olduğunu belirleyebilmesi. Örneğin sadece ağaç gölgelerinin ne kadarlık bir enerji kaybına neden olduğunu belirleyebiliyor.

 

Solmetric PV Designer Yazılımı

Bu yeni yazılım bir çatı yüzey üzerinde güneş PV modülleri düzenlemek ve sisteminiz için enerji üretimi hesaplanması sağlar. Sonuçları kısmi gölgeleme etkileri için, Solmetric SunEye ™ den Skylines kullanılarak düzeltiliyor. Cihazı Güneş Panelleri için en uygun konumu belirlemek için de kullanmanın mümkün olduğu bildiriliyor. (Internet)

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR