Antalya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Güneş Enerjisi Teknoloji Fuarı nda.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 - 14 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi nde gerçekleştirilecek 4 üncü Güneş Enerjisi Teknolojileri Fuarı nda stant açacak.

 

Enerji Koordinatörü Erdem Armen, fuarda birçok yerli ve yabancı firmayla fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Fuar ın, güneş konusunda Antalya nın önemini bir kere daha öne çıkaracağını ifade eden Armen şunları söyledi :

 " Fuar içerisinde değişik etkinliklere katılacağız. Marmara Belediyeler Birliği Koordinatörlüğü nde düzenlenen ve ağırlıklı olarak yabancı konukların konuşmacı olarak katıldığı panelde bir de sunum yapacağız. "

 

Eylül ve Ekim 2011 de gerçekleştirilmesi planlanan 5 inci Güneş Enerjisi Teknolojileri Fuarı nın Antalya da düzenlenmesi konusunda önemli girişimlerde bulunduklarını da belirten Armen, " Umutluyuz. Antalya da güneş toplama zamanı yaklaşmaktadır. " dedi.

 

Güneşev in temeline ilk harcın koyulduğunu hatırlatan Armen, " Bundan sonraki heyecanımız güneşevimizin süratle tamamlanması yönünde olacak. Güneşev in bitirilmesiyle, Antalya da güneş, elektrik ve insan arasındaki diyalektiği kuracağız. Bir turizm ve tarım markası olan Antalya, Güneşkent olmanın da ilk adımlarını atıyor. " diye konuştu. (CİHAN) 10.03.2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR