Toplam oniki hole yayılmış 130.000 metrekarelik fuara katılan ve dünyanın birçok ülkesinden katılan firmalar ürünlerini ve yeni teknolojilerini tanıttılar.

 

Dünyanın en büyük fotovoltaik ve solar ısı sistemleri teknolojisi fuarı olarak adlandırılan ve Solar Promotion tarafından organize edilen INTERSOLAR Fuarının Avrupa ayağı geçtiğimiz günlerde Almanya`nın Münih şehrinde yapıldı.

 

Toplam oniki hole yayılmış 130.000 metrekarelik fuara katılan ve dünyanın birçok ülkesinden katılan firmalar ürünlerini ve yeni teknolojilerini tanıttılar. Yoğun ilgi gören INTERSOLAR Fuarına yüzde 40`ı Almanya dışından olmak üzere yaklaşık 60 bin ziyaretçi katıldı.

 

Intersolar ilk kez 1991 yılında ziyaretçilerine kapılarını açtı, bugün dünya çapında artarak önem kazandı. Güneş teknolojisi uluslararası platformda tüm yeniliklerini ve güneş enerjisinin  ALTERNATİF olarak kullanılmasının en çarpıcı örneklerini bu fuarda gösterdi. Fuar, güneş enerjisi teknolojilerinin ne kadar çok ilerlerdiğini gözler önüne serdi.

 

Ezinç, Feniş gibi büyük Türk firmalarının stand açtığı INTERSOLAR Fuarının Münih Başkonsolosu Ali Rıfat Köksal da ziyaret etti. www.postgazetesi.com / Münih / 11 Haziran 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR