GH WindFarmer a Giriş

 

29. Sep. 2010

Istanbul, Turkey

Language: Turkish

 

 

Bu bir günlük eğitim, yeni başlayanlara yazılımın işlevleri, temel hesaplama becerileri ve kullanılabilirlik hakkında temel bir bilgi edindirmeyi amaçlar. Bunu sağlamak için de gün boyunca yazılım, eğitmenlerin rehberliğinde örnek çalışmalarla da birleştirilerek yoğun biçimde kullanılır.

 

Rüzgar Santralı Tasarımı eğitiminden bir gün sonra, tartışılan yöntemleri ve uygulamalarını kapsayacak biçimde düzenlenir. İstenirse kullanıcıyı GH WindFarmer la tanıştırmak için tek günlük bir eğitim olarak da düşünülebilir.

 

Önemli Not : Eğitim, Rüzgar Çiftliği Tasarımı eğitiminde verilen materyaller üzerine kurulmuştur ve GH WindFarmer a giriş eğitimi ile birlikte Rüzgar Çiftliği Tasarımı eğitiminin de alınması önemle tavsiye edilir.

 

Eğitimin kapsadığı GH WindFarmer alanları:

MCP+ Modülü: Ölçülen rüzgar verisinin kullanımı, Measure Correlate Predict (Ölçüm Korelasyon Tahmin). Temel Modül: Enerji hesaplamaları, Türbin tanıtımı, Gürültü modelleme, Optimizasyon, Rapor oluşturma. Görselleştirme Modülü: Temel görselleştirme ve animasyon, ZVI - Görsel etki alanları.

www.gl-garradhassan.com / Ağustos 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR