MultiPlus 800VA - 5kVA

 

Multi-functional

The MultiPlus is a powerful true sine wave inverter, a sophisticated battery charger that features adaptive charge technology and a high-speed AC transfer switch in a single compact enclosure. Models range 800VA to 5000VA per module.

 

Unique PowerAssist feature

The MultiPlus will prevent overload of a limited AC source. First, battery charging will automatically be reduced when otherwise an overload would occur. The second level will boost the output of a generator or shore side supply with power taken the battery.

 

Uninterrupted AC power (UPS function)

In the event of a grid failure or shore or generator power being disconnected, the inverter within the Multi is automatically activated and takes over the supply to the connected loads. This happens so fast (less than 20 milliseconds) that computers and other electronic equipment will continue to operate without disruption.

 

Virtually unlimited power thanks to parallel operation

Up to 6 Multi s can operate in parallel to achieve higher power output. Three phase or split phase operation is also possible. Please check our datasheets to see which models have paralleling, three-phase and split phase capabilities.

www.solar-bazaar.com

 

-.-

 

MultiPlus 800VA - 5kVA

 

Çok Fonksiyonlu

MultiPlus tek kompakt bir kutu içerisinde, tam sinüs dalga çıkışlı, güçlü bir invertör; sofistike, uyarlanabilir şarj teknolojisinde önemli rol oynayan bir akü şarjı ve yüksek hızlı AC transfer switchidir. Her modül için 800VA dan 5000VA ya modeller bulunmaktadır.

 

Benzersiz PowerAssist özelliği

Multiplus AC kaynağına limit aşırı yük binmesini önleyecektir. Öncelikle, herhangi bir aşırı yük söz konusu olursa akünün gücü otomatik olarak azaltılacaktır. İkinci düzey jeneratörün ya da sahil supply güç sağlayıcısından sağlanan elektrik enerjisi ile aküden gelen gücün voltajını yükseltecektir.

 

Kesintisiz AC gücü (UPS fonksiyonu)

Elektrik şebekesinde oluşacak kesinti durumunda veya sahil elektriğinden ya da jeneratörden bağlantı kopması halinde, Multinin invertörü devreye girer ve enerji alımını diğer bağlı kaynaklara yöneltir. Bu o kadar kısa bir sürede gerçekleşir ki (20 milisaniye den az) bilgisayarlar ve diğer elektronik aletler herhangi bir bozukluğa uğramadan çalışmaya devam ederler.

 

Paralel bağlama ile hemen hemen limitsiz güç

6 adete kadar Multiyi paralel çalıştırarak daha yüksek enerji elde edilebilir. Üç fazlı ya da ayrı fazlara bölünerek çalıştırmak ayrıca mümkündür.

www.solar-pazar.com

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR