Tekno Ray Solar’dan 4 yeni proje

Tekno Ray Solar, İstanbul, Kahramanmaraş, Isparta ve Adıyaman’da zemine monte ve çatı üzeri olmak üzere toplamda 2,5 MW’lık 4 farklı Güneş Enerji Santralini devreye aldı.

 

Yenilenebilir ve sınırsız enerji kaynağı güneşi, kurduğu santrallerle tüm işletmeler için karlı bir yatırıma dönüştüren Tekno Ray Solar; İstanbul, Kahramanmaraş, Isparta ve Adıyaman’da toplamda 2,5 MW’lık 4 farklı Güneş Enerjisi Santralini devreye aldı. İstanbul, Kahramanmaraş, Isparta ve Adıyaman’da bulunan Güneş Enerjisi Santralleri bölgelerinin “ilki” olma özelliğini de taşıyor.

 

Tekno Ray Solar, projelerinizinlerinin alınmasından satın alma, teşvik ve gümrükleme işlemlerine, en verimli tasarımın yapılmasından, statik hesaplamalarına kadar projenin her sürecini üstleniyor. Anahtar teslimi Güneş Enerjisi Santrali inşası yapan Tekno Ray Solar, tüm projelerinde elektrik şebekesine bağlantı hizmetlerini de sağlıyor.

 

2014 HEDEFİ

23 MW’lık zemine monte ve çatı üzeri Güneş Enerjisi Santrali projesinin sözleşmesini tamamlamış olan Tekno Ray Solar, toplamda 35 MW’lık projeyi 2014 yılı sonun kadar bitirmeyi hedefliyor.

 

Tekno Şirketler Grubu, Tekno Ray Solar ile başladığı güneş enerjisi taahhüt işinin yanı sıra, yatırımcı kimliğiyle de güneş enerjisi yatırımlarına olan inancını kanıtlıyor. Gerek yatırımcılara gerekse işletme sahiplerine büyük avantajlar sunan Tekno Ray Solar, Türkiye’nin her noktasında hizmet verebilen deneyimli kadrosu ile satış sonrası hizmet desteğini de sağlıyor.

 

Toplamda 1.2 GigaWatt’ın üzerinde enerji santrali portföyü ile Enerray S.p.A. ve Tekno Şirketler Grubu ortaklığıyla faaliyetlerine başlayan Tekno Ray Solar, anahtar teslimi tüm zemine monte ve çatı sistemleri projelerinde 25 yıl garanti sözü veriyor.

www.enerjigunlugu.net

08 Nisan 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR